Gameplay Upgraden

Check out these guides and figure out the best methods towards crafting the best offensive or defensive village layouts for Clash of Clans! De vermeende specificaties van de Xperia Z3 geven ons ook beslist gevoel van déjà vu. Zo beschikt de smartphone naar verluidt over dezelfde Snapdragon 801-chip, 3GB bij werkgeheugen en 16GB bij opslaggeheugen. Ook zou het display wederom 5, 2 inch meten en betreffende een resolutie van 1920 bij 1080 pixels hebben de beschikking. De vernieuwde Buienradar-applicatie heeft als prettige bijkomstigheid dat dit ook voor afwijkende schermformaten geschikt is. Dit zegt dat bezitters van zoals de HTC Tattoo momenteel ook over de applicatie kunnen beschikken. De vijand kan later moeilijk door de verdediging breken, wat jou de kans geeft deze aanval tegen te houden.

De Flash Player komt tevens in de Android Market beschikbaar, maar is enkel te zien op toestellen die ondersteund worden. Daar is een certificaat nodig om de applicatie te installeren, maar “mogelijk” krijg je het ook met andere toestellen werkend. Adobe kan het niet beloven. In de eerste variatie van de Flash Player voor Android is hardware-acceleratie nog niet geactiveerd.

De adviesprijs van de Alcatel One Touch 995 bedraagt 199 euro en daarmee is het beslist zeer scherp geprijsde telefoontoestel. Alcatel staat bekend vanwege haar goedkope toestellen, toch deze telefoon laat bekijken dat Alcatel begin volgend jaar flink de aanval op de concurrentie gaan inzetten. De meeste fabrikanten bieden nu geen vergelijkbaar toestel aan in deze prijsklasse, maar de komende maanden kan hier vanzelfsprekend nog altijd verandering in gaan komen.

De ZenPad C 7. 0 is een 7 inch-tablet die in tegenstelling zelfs de Memo Pad 7 van een metalen rand is voorzien, waardoor het apparaat een fraaier vormgeving heeft. De achterkant van de tablet is gemaakt van nepleer en voelt een beetje stroef betreffende werkende Clash of Clans hack, wat bij een zomerse dag de grip ten goede komt. Daarnaast zijn het ontwerp met 8, 4 millimeter dikte wat dunner dan de vorige 7 inch-tablet van Asus. De Zenpad C 7. 0 weegt zo’n 265 gram.

Kies je voor de 10, 1-inch Galaxy Tab 3, dan draait deze ook op Android 4. 1. 2, toch dan op het grotere 10-inch scherm. De camera’s zijn precies hetzelfde: 3-megapixel aan de achterkant, één, 3-megapixel aan de voorkant. De 16GB opslag ben uit te breiden bij microSD-kaartjes. Wi-Fi, Bluetooth 4. 0 en DLNA bestaan standaard aanwezig. Wat de connectiviteit betreft kun je kiezen uit 3G/HSPA alsof 4G/LTE. Deze grotere uitvoering brengt ook meer kilo in de schaal: 533 gram om precies erbij zijn. Je krijgt tevens een zwaardere batterij betreffende 7000 mAh.

Vanaf medio vorige maand ben de ALDI app beschikbaar voor de klanten in Google Play. De app is gratis erbij downloaden, 2MB groot en vraagt qua permissies alleen een werkende internetverbinding plus je huidige locatie. Bij dat laatste is het mogelijk een ALDI filiaal bij jou in de buurt te vinden plus een route ernaar toe te plannen. Sinds mei 2014 is er eveneens een Moto G aan 4G-ondersteuning. Hierdoor kun jou met de smartphone eveneens van het snellere 4G-netwerk gebruikmaken, om zo sneller foto’s en video’s bij delen. Vanaf vandaag zijn ook de vorm en functie met Android Planet flink verbeterd. Graag lichten we hier beneden alle veranderingen en vernieuwingen kort voor je eruit. Lees je mee?